Nejnovější recenze ze sekce Vaničky a kyblíky
- je velká
- dno trochu úzké
ještě jsem neměla šanci ji použít,ale už se těším až v ní budu koupat své mimi
- perfektní věc, dítě je klidné a spokojené
je to nejvychytanější koupací kýbl na trhu
- Je látkové, tudíš nestudí
- Látka se dá sundat a vyprat, popřípadě objednat nová
- Je široké
- Nepoškrábe vanu, má umělé nožičky
- Od narození cca do roka
- Dole je málo ohnuté, stačí když dítko nadzvedne prdelku a je přes
Mám volné obě ruce, tudíš jsem spokojená.
- vše
Hrůza
- krasna
- prostorna
- barevne sladena s radou pompon
kvalitni provedeni
zadne ostre hrany
pouzivame denne
doporucuji
- kvalitne provedene
- anatomicke
- dobre drzi miminko
- barevne sladeno s vanickou
- zarazka uprostred trosku tlaci
- pouzivame bez
kvalitni anatomicke lehatko
ladi s vanickou
po vyndani zarazky, ktera drzi mimi, naprosta spokojenost
doporucuji
pouzivame denne
- dítě není skutečně zajištěné - stejně ho musím přidržovat
- dlouze schne a po použití je mokrá prostě durch
Výrobek jsem kupovala v zahraničí za velmi slušnou cenu, ale když jsem viděla cenu v ČR, bylo by mi líto peněz. :(Výrobek mě zklamal, spíš ho používám do vany pro sebe. Mého 6měsíčního syna neudrží, zkoušeli jsme to na různé doporučené způsoby. Představovala jsem si, že vnitřek bude na způsob nafukovacího kruhu. Namísto toho je vyplněný jakýmsi materiálem, který nenadnáší na 100%. :-( Navíc se tenhle vnitřek při požití totálně nacucá vodou, takže je potřeba ho pořádně vyždímat, což se mi daří jedině tím, že se po něm párkrát projdu ve vaně :-/
- Lehátko je malé
Výrobce udává, že je vhodné pro děti do 8 měsíců.
Na lehátku je sice dole polohovatelná zarážka, ale po jejím maximálním vysunutí se dítě 55cm dlouhé (1 měsíc) do lehátka prostě nevejde, protože má nahoře hlavu už mimo lehátko a musí se mu tedy držet rukou. Neumím si představit, co by v lehátku dělalo 8 měsíční dítě :)
Navíc přísavka sice drží, ale jak voda vytlačuje lehátko nahoru, tak se stále uvolňuje ta polohovatelná zarážka, protože není nijak zajištěná. To už je ale drobnost oproti první vadě, která činí lehátko naprosto nepoužitelným.
Doporučuji maximálně dítěti na hraní s panenkou..
dostupnost
Splnuje ocekavani
- Výborný sedátko
- Skvělá manipukace s miminkem.
- Doporučuji
Skvělá manipukace s miminkem
- skladnost, lehkost, špunt na vypouštění, velikost
- nic jsem nenašla
Velice dobrá skládací vanička. Nezabere skoro žádné místo, vejde se i do sprchového koutu. Já ji koupila na cestování a užívá ji můj 2 měsíční syn i 4 letá dcera. Výborné řešení i pro malé byty.
- Samostatné sezení dítěte při koupání.
- Předcházení úrazů ve vaně.
- Snadná složení židličky při uschování.
- Více pozic při sezení ve vaně.
Velká spokojenost,vřele doporučuji.
Thermobaby Babycoon lehátko do vany
Anonym
Přidáno: 28. února 2012
(naposledy upraveno 28. února 2012)
- protiskluz
- hezký tvar
- lehkost
- není vhodný pro novorozence
moc pěkné, lehké lehátko s protiskluzem. Není vhodné pro novorozence. Já ho začala užívat u syna až ve 3 měsících.
- miminko nestudí, nezjíždí, nestudí, potah lze v případě potřeby vyprat, při koupání máme volné ruce - nemusíme přidržovat miminko
- rychle reziví a olupuje se barva
nejlepší lehátko do vaničky, které je nepřekonatelné jakýmikoliv novodobými
- výborně skladná,
- kvalitní zpracování
- poměrně malá
máme jí přes půl roku a na cestování je fajn
- malá
- praktická
- skladná
- úsporná
- hezká
- zajímavá
- pohodlná pro miminko
- dobrá manipulace s vaničkou
- vypouštěcí ventil
- čtyři úchyty pro snadné přenášení
- z jedné strany lehátko pro novorozence
- z druhé strany sedátko pro větší děti
- použitelná zhruba do 1 roku
Vanička nás zaujala na první pohled svým designem a funkcí. Je vyrobena z kvalitního materiálu a přitom za nízkou cenu.
Lehátko uvnitř pro novorozence a ostatní děti co nesedí je dobře tvarované-děti z něj nekloužou a není dělané příliš z kopce jako u některých jiných vaniček. Vanička je menší a proto je úspornější na vodu a i přesto se může dítě koupat v dostatečném množství vody. Po vykoupání stačí jen zatáhnout za vypouštěcí ventil a voda odteče do připraveného belíku. Má čtyři úchyty a snadno se přenáší. S touto vaničkou jsme naprosto spokojeni. Vyhovuje nám mnohem více než vanička klasická. A jelikož má zabudované lehátko, ušetříte za nákup látkového lehátka, které se hůře desinfikuje.
- OSVĚDČENÝ VÝROBEK
- SUPER DESIGN
KVALITA
KRÁSNÝ DESIGN
OSVĚDČENÁ ZNAČKA TOHOTO PRODUKTU
- lehké, pratelné, hezké
praktické
- Skvěle pasuje snad do každé vany
- Příjemně obejme dítě, takže v něm "neplave"
- Je to kus plastu, tudíž si nejsem úplně jistá pevností a stálosti
Výrobek za dobrou cenu
Pasuje nám perfektně do vany díky kvalitním přísavkám