Nejnovější recenze ze sekce Vaničky a kyblíky
Výhoda
- vejde se nám i do menší vaničky 80 cm, jak je uvedeno
- povlak se dá hezky sundat a vyprat
- přijde mi dostatečně ve vaničce nízko, aby dítě bylo ponořeno tak jak má a nebyla mu zima
- chtělo by to náhradní potah, abychom mohli střídat, ale nikde jsem nenašla, že by se prodávalo jako u jiných lehátek
Lehátko je moc praktické a šikovné, vejde se opravdu i do menší vaničky, pro novorozence jako dělané. Povlak se dá sundat a vyprat, zvolili jsme jako variantu oproti molitanové podložce do vaničky, kde jsem četla, že se drží plíseň a špatně schne.
Jen je škoda, že se nedá sehnat náhradní povlak na lehátko, aby mohl člověk střídat, některé jiné typy náhradní povlaky mají, tento zdá se nedělá.
- Rychle schne
- Pro miminko pohodlné
jsme spokojení
Výhodný a skvělý doporučuji
Splňuje požadavky.
- Jednoduchá podložka, příjemná na omak (uvnitř jsou pěnové kuličky)
- Vhodné pro hodně malinké děti, které se ještě neotáčejí - při otáčení na stranu z podložky jde dítě rovnou do vody (a to koupeme v malé vaničce, nikoli ve vaně)
- Pokud je dítě v klidu, tak je podložka super
- Dlouho vysychá
- Hlavní nevýhoda - uvnitř podložky jsou kuličky, které postupem času začaly vypadávat (asi po třetím koupání) - netušili jsme, kde se z ničeho nic bílé kuličky berou (nikde nebylo vidět díru), než jsme přišli na to, že po stranách ve švech to praská a vše padá do vody, dítě to má ve vlasech, očích, uších, všude... :-/
- Bílá barva velmi rychle zajde, i když se podložka čistí
Tato podložka mi přišla jako super nápad pro naše věčně neposedné miminko (akční již od porodu), abych jej mohla koupat i sama a né pouze za pomocí manžela. Pokud je dítě v klidu, tak bez problémů na podložce vydrží, okoupe se, paráda. Ale pokud je dítě neklidné, pláče, vzteká se a nebo je prostě už větší a snaží se otáčet, podložka se otáčí s ním... Když dáte méně vody, aby se neotáčela, tak je zase dítě opravdu málo ponořené a může být dítěti zima (a naše nesnášelo zimu) a když dáte více vody, tak podložka i dítě plavou a přetočí se o to snadněji... :-/
Obrovskou nevýhodou jsou bílé pěnové kuličky uvnitř podložky - při častém užívání (nám se to stalo asi již po třetím koupání bohužel) se začaly pomalu kuličky sypat, prvně velmi nenápadně a my nevěděli, o co jde a kde se to bere...než jsme k tomu došli, že ve švech to pomalu, ale jistě praská a obsah uniká ven. Dítě má kuličky všude a nedá se toho zbavit.
Suma sumárum - nejsem z podložky tak nadšená, jako na začátku, za mne tedy moc tento produkt nedoporučuji.
- nemá výpustní ventil
- nemá indikátor teploty vody
Normální vanička pro koupání dětí, spokojenost.
přišla poškozená, nemůžu hodnotiti produkt
vyzkouší se až po narození dítěte
- působí bytelně
Na obrázku uvypadá jako tmavě šedá až černá, ve skutečnosti tmavá není
Anatomický tvar je příliš úzký.
Funguje jak má. Látka je krásně pružná přizpůsobí se zádům miminka.
- podložka nedrží rovinu, zejména okraje se kroutí. Malé a slabé přísavky odskakují.
Žádná ohromující spokojenost s produktem.
- Dopručuji obchod ostatním, maximální spokojenost
- Žádné
Dopručuji obchod ostatním, maximální spokojenost
- Dopručuji obchod ostatním, maximální spokojenost
- Žádné
Dopručuji obchod ostatním, maximální spokojenost
Byla objednána dětská vanička v zelené barvě a dostali jsme vaničku bílou asi jsou ve skladě barvoslepí
- Spokojenost, krásně přilne k vaně, nemusím ji napouštět celou
Nemám co vytknout
Používáme pravidelně
- Nevím, objednávala jsem a latkové. Za mě jsou látkové lepší ("máma trí dětí")
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »