Nejnovější recenze ze sekce Vaničky a kyblíky
Bet avízovaného teploměru
Proti skluzu perfektní.
je skladný a zároveň pevný a omyvatelný
Super skládací vanička. Je hluboká, prostorná. Pro dovádění dítěte perfektní.
super
Maltex Sedátko do vany Panda šedá bílá
Přidáno: 21. července 2023
(naposledy upraveno 21. července 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Cena a dostupnost
- První sedátko po několika použití prasklo, nedrží přísavky.
Tega Anatomická vanička fialová kačenka
Přidáno: 21. června 2023
(naposledy upraveno 21. června 2023)
Zakoupeno v BabyMall.cz
vanička hezká a miminko je v ní spokojené
S podložkou jsem spokojená. Zakoupená již pro druhé dítko. Obě děti díky podložce koupání zbožňují a ve vodě si pěkně vegetí. Tím že je měkká tak se v ní děti cítí dobře a v bezpečí. Údržba podložky snadná stačí jen propláchnout, vyždímat a nechat proschnout. Za mě užitečný pomocník.
Super pro miminko. Nemá kam vypadnout. Jen škoda že není váha na g, ale na Kg. S tím se tedy počítalo jen je to škoda.
- žádné
Vše perfektní. Kéž by bylo více takových vstřícných lidí jako je pí. Schwarzová!
Všem mohu jen doporučit. Jsem maximálně spokojená
perfektní
- Velikost
- Materiál
- Dobrá cena
- Teploměr
- Přišla rozbitá
Vanička je pěkná, ale byla velmi nedostatečně zabalená, takže přišla s olámanými okraji.
Nevim kde jste to skladovali ale lehatko doslo spinave a poskrabane jakoby lezelo nekde ve sklepe. Stydela bych se toto poslat zakaznikovi. Jako by bylo uz pouzite.
Velmi pěkné a lehounké
- Je prostěsuper
- Na pohled hezké lehátko.
- Velikost lehátka je strašně malá, spíše tak na panenky než na miminko. A to uvádějí, že je to pro děti až do jednoho roku…
Lehátko jsem si objednala z toho důvodu, že je dle popisu až do jednoho roku. Vzhledem k příliš malé velikosti to vůbec není vhodné pro miminka. Produkt jsem vracela. Za mě teda nedoporučuji.
Super. Svůj účel plní
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »