Nejnovější recenze ze sekce Vaničky a kyblíky
- Kvalitní zpracování
- prostorná a bezpečná
- dítě se v ní vyřádí
- vejde se i do poměrně malé vany (měkké a ohební okraje vaničky
- skladovatelnost :-)
Tuhle vaničku jsme vyzkoušeli u známých a naprosto našemu čtyřměsíčnímu koupacímu nadšenci učarovala. Velmi dobře v ní leží a baví ho, se v ní se koupat. Velmi komfortní manipulace (oproti třeba dle mého příšerným škopků shnuggle, který máme taky) a velmi kvalitní zpracování i když jde zas jen o výlisek jako u každé vaničky. Líbí se mi bezpečnost, že se nemusí držet (dohled ale 100% nutný) a přesto ho jde dobře umýt téměř všude, zároveň má dobrý úhel na sprchování hlavičky. Přijde mi fajn, že by měla výt použitelná podstatně déle a to i pro sedící děti. Doporučuju !
Jsem velmi spokojená.
Úžasný doporučuji
- Roztomilý design
- Měkké polstrování
- Rychle schne
I když vnučka vodu miluje, nákrčník nesnese
Určeno k použití na chalupě, zdá se být šikovná, hlavně kvůli uchům. Dobře se přenáší.
- Velikost
- Povrch
- Zpracovani
- Ergonomie
Vanicka presne pro potreby novorozence. Vnitrni vyjimatelna cast zajistuje perfektni oporu a dite se citi bezpecne. Dite nesklouzne do vanicky. Pouzivame jeste v 5 mesicich, kdy po umyti vlozku vyjmeme a mala si muze “zaplavat”.
Super děti se naučí poznávat vodní svět a je stím velká zábava
- Perfektně sedí na vaničku
- Stabilní
- Dobrá výška
Nic
Velká spokojenost. Pěkná a užitečná sada.Rychlé dodání.
S polštářkem jsem spokojená. Miminko si v něm hezky lebedí a já mám dvě ruce na to abych ho okoupala.
Stojan je super. Vleze se do něj malá i velká vanička.
Člověk se nemusí ohýbat.
roztomilé a reakce dítěte byla velmi pozitivní
- ideální velikost
- krásný design
- šikovné odkládací plochy na kraji vaničky
- praktická výpusť
Byl to dárek pro vnučku
- Nebezpecne
- Pro miminka do 1mes. maximalne!
Vanicka sedi celkem dobre, neni to sice idealni, ale staci to. Stojan nastesti nemusim skladat, protoze skladani je vyreseno trochu nestastne. Pokud mate jen sprchovy kout, zapomente na vylevani vanicky dokud je ve stojanu - pokud ovsem nechcete vyplavit sousedy. Celkove stojan plni svou funkci obstojne.
Super startovací sada. Za mě naprostá spokojenost! :-)
- Pěkné a kvalitní zpracování
- Za tu cenu perfektní
- Rychlost doručení
- Hezké zpracování
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »