Nejnovější recenze ze sekce Vaničky a kyblíky
rychlost, zpolehlivost a vše v pořádku.
- Lehká vanicka
- Uzka
- kvalita
- Vypust ve vanicce
- Vše v pořádku
- Je dostatečně velká
- perfektní rozměry
- celkem bytelné provedení - plast se při přenášení neprohýbá, ani když je vanička naplněná vodou
- plast je dobře opracovaný, nemá nedodělky (ostré hrany atd.)
- snadno sundatelné etikety
- obrázky vypadají kvalitně navařené do plastu - předpokládáme, že se nebudou časem odlupovat jako u levnějších modelů vaniček
- na povrchu drobné škrábance, což ale nebrání použití
- deklarovaná nosnost 15kg - uvidíme, kolik vydrží
- made in PRC
Spokojenost. Snad vydrží. To ale budeme vědět až tak za rok, za dva.
- žadna
- Akorát pro miminko
- Neozkoušeno
Pěkná vanička, jsem spokojena.
- Pevně drží díky přísavce
- Dítě si v něm může cákat nožičkami a přitom je stabilní
- Zadna
- Malé miminko může s námi do vody
- Vhodne i do vany
- Krásné sedí
- Trošku náročnější navlékání a svlékání
- V popisu je napsané, že vhodné od narození, a hned potom, že pro správný vývoj nevhodné používat do 9 měsíců života
Máme holku 2,5 měsíce, ji to strašně líbí, vodu s tymhle kruhem užívá naplno. V popisu na webu je napsané, že vhodné od narození, a hned potom, že pro správný vývoj nevhodné používat do 9 měsíců života, na krabici totéž. Mě to přijde dost zvláštní. Nepoužíváme to částo, jednou až dva krát za měsíc na 10-15 minut, tak snad to nějak neublíží, ale v 9 měsíců do toho naše malá vůbec nevejde. Jinak parádní věc.
- Poškozený produkt
Moc jsme se na mini bazének těšili, vypadal úžasně, ale bohužel po nafouknutí mělo celé dno obří díru a bylo kompletně nepoužitelné.
Za ty peníze jsme u takto nového produktu byli zklamaní...
- Lepší manipulace s miminkem ve vanicce
Zatím nemám.
- Zboží bylo dodáno rychle a v pořádku.
Moc hezká, odpovídá obrázku.
Zatím používáme pro novorozence. Zatím byl při koupání vždy klidný, ale koupali jsme zatím jen párkrát. Myslím, že je to tím, že mu pri ponoření do kyblíku po ramena není zima. Ale nemám srovnání, koupání ve vaničce jsme nezkoušeli. Manipulace s ním při troše zručnosti bez problému.
Neni to sada pouze pro novorozence ( v mem balicku treba byly dudliky az od pul roku). Vicemene jde o to nejzakladnejsi pro malicke od narozeni do jednoho roku.